feed rss = “alimentare de site”

nu stiu de ce da imi vine sa-mi scot limba romana din windows. credeam ca e aiurea sa vad blogger-ul tradus in spaniola, cind ma dau pe net in mexic, dar ghici cum suna in romaneste?

am intrat azi in sectiunea de administrare (tablou de bord) al roMediaBlogger si nu am stiut daca trebuie sa rid sau sa pling.

feed rss = "alimentare de site" zic baietii de la google "infigind laleaua-n brinza" rau de tot. si daca asta nu era de ajuns mai gasesti si alte perle pe blogger.com 

mai ca imi venea sa apas butonu AJUTOR (help). din fericire pagina aia nu e tradusa inca in romaneste…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*