Metoda alternativă de plată Mokka este acum disponibilă și pe platforma Shopify

FOTO Pexels

Prezentă de peste doi ani în România, dar și pe piețele din Polonia și Bulgaria, Mokka, liderul Buy Now Pay Later din Europa Centrală și de Est, investeste constant în îmbunătățirea produselor sale și a dezvoltat plug-in-uri pentru unele dintre cele mai populare platforme online care oferă servicii de vânzare, precum WordPress, Magento, OpenCart, Woocommerce, GoMag și altele. De curând, metoda alternativă de plată Mokka BNPL este disponibilă și pe platforma Shopify și poate fi accesată de comercianții din peste 175 de țări care o folosesc. Tehnologiile performante dezvoltate de Mokka permit magazinelor online prezente pe platforma globală Shopify să adauge foarte simplu Mokka în opțiunile de plată oferite clienților.

„Practic, cu doar câteva clicuri, retailerii pot integra Mokka BNPL în magazinele lor online, oferindu-le clienților optiunea de a plăti în rate. Mokka poate fi folosită ca un instrument important de dezvoltare pentru retaileri și, în același timp, aduce beneficii importante și cumpărătorilor”, spune Alexandru Balaci, CEO Mokka România.

Creșterea substanțială a valorii coșului mediu de cumpărături și scăderea ratei de abandon a acestuia, la care se adaugă mărirea ratei de conversie sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Mokka le aduce comercianților. Soluție de creștere bazată pe tehnologii financiare de ultimă oră, Mokka funcționează și ca un instrument de marketing şi ajută partenerii să îşi promoveze serviciile sau produsele oferite prin plata în rate.

Cea mai vizibilă dintre metodele de plată BNPL din regiune, Mokka are ca particularități disponibilitatea pe toate canalele – magazine online, fizice, aplicații mobile – și faptul că are unele dintre cele mai flexibile soluții de plată. Clienții pot opta în funcție de interesele personale pentru cele mai avantajoase planuri de plată, de la 30 de zile la 24 de luni.

„Ne bucură încheierea acestui parteneriat cu una dintre cele mai importante platforme de e-commerce la nivel global. Investițiile importante pe care le-am făcut în ultima vreme în dezvoltarea de tehnologii financiare performante se concretizează acum în instrumente pe care antreprenorii le pot folosi eficient pentru scalarea business-urilor lor. Ne-am dorit să găsim cele mai inspirate metode ca să maximizăm accesul antreprenorilor la instrumente de creștere și să oferim clienților o experiență de shopping cât mai plăcută. Avem în vedere permanent acest lucru atunci când lucrăm la diversificarea serviciilor și la inovații marca Mokka”, spune Marius Costin, CEO regional Mokka.

Prezentă în România încă din primăvara anului 2021, Mokka este liderul BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plătești mai târziu) din România. Este un serviciu care permite clienților să se înregistreze printr-o procedură simplă, în doar câteva minute, în magazinele partenere sau prin intermediul aplicației mobile. Accesul la finanțare este la fel de facil și nebirocratic, pentru că nu e necesară completarea a zeci de formulare ca în cazul produselor financiare tradiționale.

Mokka este în acest moment partener al unor platforme importante de e-commerce și al unor retaileri de top, între care se numără CCC, Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay, F64, Lensa, MegaDepot, lanțul de service-uri Rădăcini, BMall, Humanic și altele.

„Pentru viitor ne dorim extinderea bazei noastre de clienți, în timp ce lucrăm la perfecționarea soluțiilor Mokka. Suntem convinși că în perioada imediat următoare ne vom surprinde în mod plăcut clienții prin diversificarea serviciilor, lansarea de noi produse financiare și inovații. Astfel, vom consolida poziția de top pe care Mokka o deține deja în regiune”, mai spune Marius Costin, CEO regional Mokka

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*