9 septembrie: apple se intoarce

… cu produse noi. avem informatii despre noi iPod Touch si nano, un macBook Air imbunatatit, un macBook Pro nou si alte bunatati.

poate un iPhone de 32 GB…

ma intereseaza personal treaba cu macBook Pro pentru ca asta ar fi o ocazie buna sa trec pe mac. mai e putin…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. S-ar putea sa ai noroc si sa iesi foarte ieftin.Din cate stiu eu baietii de la Apple se afla prin tribunal pentru ca li se cere socoteala pt urmatorul fapt:”de ce imi cumpar un sistem de operare Mac si sunt nevoit sa il folosesc doar pe anumite masini?”.In cazul in care se reuseste ceea ce se doreste,mai exact Mac osx pt orice tip de hardware (pc) vom putea cu totii sa ne cumparam Leopard si sa-l instalam pe masini de cele mai multe ori mai ieftine si mai performante.Asta daca bineinteles nu folosesti deja un Hackintosh ;)

  2. pe alte pc-uri nu o sa-ti mearga mac os asa de bine…
    mac-urile nu sunt scumpe…mai studiaza…

  3. Iti sunt dator vandut. Tocmai vroiam sa-mi iau un aifeon si un macbuc pro.. Noroc ca citesc boio.ro :D.
    Eu auzisem ca se lanseaza in ianuarie si nu puteam astepta pana atunci.
    Anyway, merci mult :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*