Metallica – Garage Inc. (behind the scenes)

Un fel de documentar despre Garage Inc.

Apropo, daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca am ascultat albumul asta cap-coada pina acum. Chiar si asa, video este fascinant.

Iar interpretarea pentru “Turn the Page”, “Die, die my darling”, “loverman” si mai ales “Whiskey in the jar” este super tare. Sunt printre melodiile mele preferate cantate de Metallica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Metallica – Nothing Else Matters (Elevator Version) | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*