Metallica – Confusion și Dream No More (clipuri noi)

Dacă tot am făcut ieri un review la primă audiție a noului album Metallica, iată că azi avem un videoclip de pe acest album. Așa cum era de așteptat cu ei… au ales o piesă de pe Disc 2, adică materialele mai slabe ale albumului. Este vorba despre “Confusion”, o piesă care mie nu-mi spune nimic deosebit.

Apropo, am tot ascultat noul album și am câteva piese care-mi plac din ce în ce mai mult.

Update: avem și un clip pentru “Dream No More”. Metallica au anunțat că vor scoate clipuri pentru toate cele 12 piese înainte de lansarea oficială a albumului. Așadar le așteptăm și pe cele mai bune :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*