masina anti-betivi

cica nissan scoate pe piata masina cu detector de sofer betziv. e dotata cu un detector de miros, iar computeru de bord detecteaza si miscarile necontrolate ale proprietarului.

yo zic sa faca si logan una cu senzor de prosti, sau cu senzori de “un anumit tip de femeie la volan” ca sa mai ramana unii pe acasa sau sa plece cu autobuzu in oras…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*