cu politistu in fata

am iesit la o plimbare prin Miami de dimineata cu iubita mea si cind ne vedeam noi de ale noastre circulind regulamentar pe trotuar vad ca din fata se apropie cu toata viteza un biciclist.

nu eram pe pista de biciclete, era doar un simplu si ingust trotuar de bulevard. Primu instinct e sa te dai la o parte, ca doar sanatatea e mai importanta decit regulile de circulatie, dar in acelasi timp parca voiam sa-i zic si vo doua biciclistului.

cind a trecut pe linga noi mi-am dat seama ca era politist. pai asa exemplu da el comunitatii din care face parte?

oricum nu am inteles care era rostul unui slalom printre pietoni cind bulevardul nu era deloc aglomerat intr-o zi de vineri inainte de prinz…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*