masa de craciun

ce carnati, ce sarmale, ce purcel, ce caltabosi sau alte …chestii.. grase si traditionale romanesti?

frigideru meu e plin cu ferrero rocher (din alea cu alune), pringles (light), gogosi de la dunkin donuts ginger alle, sprite, biscuiti ritz cu sos de branza si altele pline de colesterol si e-uri.

mda, am mai gustat si niste curcan, paste si alte cele care nu mi-au placut deloc.

tu ce ai avut pe masa de craciun? nu conteaza daca imi faci pofta, peste o luna vin acasa si le incerc pe toate :P

8 Comments

  1. Sarmale cu mamaliguta, carnati de casa cu salata de sfecla rosie, salata boeuf si .. supa cu galuste :) Cam asta am mancat in astea 2 zile. Incerc sa nu ma ingras prea tare :P
    La desert: cozonac, evident

  2. eu, fiind vegetarian pana acum o luna am avut asa:
    – sarmale din soia
    – snitele din soia
    – salata boeuf cu maioneza din cartofi
    – salata de vinete cyu maioneza vegetala
    – ciorba acra (moldoveneasca)
    – etc.

  3. In SUA am auzit ca se ia la conserva totul, ca mancarea e gata facuta, spre deosebire de ei, noi romanii gatim din placere si gatim chiar bine :)

  4. mai astea sunt oarecum idei preconcepute. da, poti sa iei orice la conserva sau la punga, dar poti sa gasesti si ingrediente pe care nu le gasesti in romania (sau care acolo sunt prea scumpe) si poti sa-ti prepari tu ce vrei.
    in plus sunt o gramada de restaurante care fac mancare excelenta. inclusiv restaurante romanesti

  5. Lol da de unde ai facut rost de atata mancare? Daca sti ca nu iti plac de ce cumperi? Sa arati cumva ca ai frigiderul plin de sarbatori la musafiri?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*