Manualul ideal pentru un telefon mobil

Multi dintre voi nu citesc Manualul. Stiu asta pentru ca primesc in fiecare zi zeci de intrebari ale caror raspunsuri le poti gasi imediat in manualul de iPhone.

Dar daca Manualul este cel care iti ascunde telefonul, il citesti de drag.

Clipul de mai jos nu este facut de Samsung, ci de un designer cu imaginatie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. interesanta ideea
    lucrez la un call center (suport tehnic) te asigur ca si metoda asta nu prinde.
    80% dintre persoanele care suna nu citesc manualul.

  2. Mie mi se pare un manual pentru oligofreni. Chiar trebuie sa ti se deseneze cum sa apesi un buton ? Chiar nu ai cunostintele in cauza cand iti iei device-ul mult dorit ? Chiar trebuie sa pierd atat timp pentru nimic ? Chiar nu a invatat nimeni de 20 de ani incoace cum se aprinde telefonul , televizorul sau cuptorul ? Chiar nu mai sunt alte lucruri mai interesante de facut ? Asta a ramas ultimul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*