Manualul de iPhone in limba romana (pentru iOS 5.1)

Apple a publicat Manualul de iPhone in Limba romana. Este vorba despre iOS 5.1 si iPhone 4S, dar 99% dintre functii se potrivesc si celorlalte modele de iPhone care functioneaza cu aceasta versiune de firmware.

Descarca-l si tine-l pe telefon (in iBooks) sau pe computer si consulta-l ori de cite ori ai nevoie. Daca nu ai citit pina acum un Manual de iPhone, atunci iti recomand sa o faci. Te va ajuta sa intelegi cu sa folosesti iDevice-ul tau la capacitatea maxima.

Il gasesti AICI.

Pentru orice informatii care nu exista in Manual, poti sa apelezi la Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Manualul de iPhone, iPod touch si iPad cu iOS 5.1 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*