Manualul de iOS 4.0

Apple a postat Manualul pentru noul firmware 4.0. Deocamdata avem varianta in limba engleza, dar ti-o recomand.

Manualul de iOS 4 are instructiuni comune pentru iPhone 3GS si iPhone 4, desi multe dintre info se aplica si la iPhone 3G sau la iPod Touch.

Poti sa-l descarci de AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Am instalat iOS 4.0 pe Iphone 3G. L-am Jailbreak-uit fara prob si am instalat toate aplicatiile pe care le aveam si pe 3.1.2. Am instalat 4.0 cu multitasking insa e clar facut pentru 3GS sau Iphone 4, deci am reinstalat fara multitasking. Chiar si asa oarecum imi pare rau ca nu am ramas la 3.1.2 pentru ca se simte diferenta de viteza cu care lucreaza telefonul. Poate la viitoare update-uri se va merit de pus pe 3G iOS 4.0.x insa deocamdata eu nu as recomanda. De altfel, pentru cei cu 3GS iOS 4 aduce chestii noi si folositoare, pentru cei cu 3G, cred ca Apple vrea sa ne impinga la a schimba telefonul – om face si asta intr-o buna zi! :)

 2. Salut. Am si eu o nelamurire. iPhone mai poate fi cumparat din magazin fara sa trebuiasca sa il activezi cu un abonament ATT? Adica cum a fost cu primul, sa trebuiasca sa il activezi acasa din itunes… In manualul ala zice ca iPhone poate sa fie gata activat sau poti sa il activezi tu acasa…
  meci.

 3. Salut Adrian!

  Excelenta idee postarea manualului pentru iOS4.0. Iti multumesc.

  Am insa o nelamurire referitor la multitasking-ul pe care l-am asteptat atat de mult. Am o aplicatie pe iPhone 3GS cu care ascult un post de radio. Dupa 21 iunie ma asteptam sa pot asculta radioul in timp ce navighez pe internet, insa nu reusesc. Aplicatia ruleaza in background, dar cand trec la navigare, se intrerupe si practic e aceeasi situatie ca si fara multitasking. E de vina aplicatia? Am vazut ca Pandora de exemplu a venit cu un update dupa 21 iunie care se pare ca rezolva problema. Eu insa nu am acces la Pandora :(((. S-ar parea ca deocamdata multitasking-ul te ajuta sa continui un joc exact de unde l-ai lasat, in rest e totuna daca pornesti o aplicatie din nou sau o "trezesti" din background. Ai niste sfaturi despre utilizarea background-ul audio cu iOS 4.0?

  P.S. Am observat ca serviciul search boio.ro nu mai functioneaza ca si acum cateva zile. Nu furnizeaza nimic. Sa fie doar browser-ul meu de vina?

 4. @Bobitza: developerul acelei aplicatii trebuie sa faca un update ca sa mearga in background.

  stiu de problema cu search-ul. incerc sa o rezolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*