Manuale de service pentru iPhone, iPad si MacBook Pro

Crezi ca stii sa repari sau sa diagnostichezi orice problema cu iPhone, iPad sau MacBook Pro? Iti recomand sa descarci manualele de service. Ele au fost recent publicate pe un site si probabil ca Apple va cere sa fie date jos cit mai curind.

Nu e nevoie sa spun ca ele sunt, de obicei, secrete. E bine sa le descarci si sa le ai in computer. Gasesti linkul de download pentru: iPhone 4/4S, iPad 2 si MacBook Pro.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*