Mana robotica

Intre o chestie creepy si una de viitor care suna bine pentru cei care au nevoie de asa ceva, mana robotica isi face aparitia. Urmeaza piciorul robotic, corpul si gatul.

Macar capul sa nu fie de Android.

Oare cit tine bateria?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. De ce sa nu fie capul de Android? Dimineata, in loc sa-ti bei cafeaua, o sa-ti dai restart de vreo 3 ori pana esti bun de ceva :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*