Mailbox – emailul adus la zi

Am incercat Gmail.app si m-am intors la Mail.app. Mailbox pare un concept interesant si faptul ca e facut pentru iPhone si Gmail imi da ghes sa-l incerc.

Mailbox apare al inceputul anului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. salut, am stat la rand ca tot omul sa intru in mailbox si cand sa ma autentific primesc un mesaj ca ‘the information you entered was rejected by Gmail’ ai vreo idee ce se intampla?

  2. @nick: la mine stiu ca a fost o problema cu Gmail in sensul ca imi cerea sa creez anumite mailbox-uri in IMAP. Nu stiu daca e aceeasi situatie, dar verifica daca ai IMAP activat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*