Magazinul online DualStore și brandul propriu iSEN înregistrează o cifră de afaceri de peste 2.000.000 euro

Ioana Szentlaszloi. FOTO Sunday PR

Lansat în 2007, în Baia Mare, cu o investiție inițială de 10.000 euro pe nișa de telefoane dual sim, un segment nou pe piață la momentul respectiv, DualStore și brandul propriu iSEN au ajuns în prezent la o cifră de afaceri de peste 2.000.000 euro, deși contextul economic și pandemic din ultimii ani, precum și războiul de la granița României au adus și continuă să aducă provocări business-ului.

De la o piață a telefoanelor dual sim aproape inexistentă în 2007, DualStore a reușit să ajungă de la vânzări de 50.000 euro/an la peste 2.000.000 euro în prezent. În momentul de față, echipa dedicată brandurilor DualStore și iSEN este formată din 9 persoane.

În vara lui 2021, compania DualStore a lansat brandul său propriu, iSEN. Sub acest brand se regăsesc diferite produse: trotinete și biciclete electrice, căști audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto dvr și alte gadget-uri.

Mai mult decât atât, în septembrie 2022 compania a investit în dezvoltarea  aplicației iSEN Mobility, care a fost finalizată în ianuarie 2023.

DualStore comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete și biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brățări fitness și căști audio.

Cele mai căutate categorii de produse de pe dualstore.ro sunt: telefoanele rezistente, trotinetele, ceasurile smart și căștile audio. Iar brandurile cele mai căutate de clienți sunt: Ulefone, iSEN, Xiaomi, Blackview, Doogee, Oukitel și multe altele.

Cele mai multe comenzi vin din București, care sunt urmate de marile orașe din România. Creșterea numărului de clienți se datorează îmbunătățirii portofoliului de produse cu branduri, categorii, modele și produse noi din magazinul online.

Având un service propriu cu o experiență de 13 ani în domeniu, DualStore asigură garanțiile tuturor produselor comercializate pe dualstore.ro.

“Odată cu creșterea varietății de produse am atras tot mai mulți clienți, care ne apreciază pentru raportul calitate-preț, seriozitate și bineînțeles, inovație. În 2021 am lasnsat brandul nostru propriu, iSEN, iar în 2022 am început să dezvoltăm propria noastră aplicație, iSEN Mobility, dedicată trotinetelor electrice. Pe dualstore.ro suntem parteneri oficiali ai Ulefone, Blackview, Doogee, Oukitel, Amg, Bluedio și dorim ca în 2023 să extindem aceste colaborări”, spune Ioana Szentlaszloi, co-fondatoarea DualStore și iSEN.

Planurile pentru 2023 includ schimbarea locației depozitului, birourilor si a micii fabrici de asamblat biciclete electrice. Tot pentru 2023, compania are ca obiectiv diversificarea categoriilor de produse ale brandului propriu iSEN. În acest an vor fi lansate modele noi de trotinete și biciclete, un smartphone marcă proprie și brățări fitness marca iSEN.

Atât brandul DualStore, cât și brandul iSEN activează sub umbrela companiei StarMobileGsm.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*