Noua tabletă Getac UX10 de mare rezistență și performanțe de top este acum în portofoliul ELKO Romania

Noua tabletă Getac UX10

ELKO Romania, distribuitor de produse, soluții IT și electronice de consum, a anunțat introducerea pe piață a unei nou model de  tabletă destinat profesioniștilor din toate domeniile de activitate care presupun desfășurarea activității pe teren, în condiții care de multe ori pot reprezenta riscuri și echipamentele rigidizate sunt necesare.

Prin lansarea modelului UX10, Getac le oferă maximum de performanță, portabilitate, fiabilitate și rezistență tuturor celor care lucrează în condiții de mediu dificile. Indiferent că este vorba despre personal medical de urgență, tehnicieni de teren sau ingineri în unități de producție, noua tabletă le poate ușura semnificativ sarcinile acestora, permițându-le să lucreze mai eficient în orice condiții de mediu. Cu o greutate redusă, de numai 1.22kg, Getac UX10 a fost proiectată astfel încât să poată fi transportată și utilizată oriunde. Astfel, ea este certificată MIL-STD-810G și MIL-STD-461G, ceea ce înseamnă că beneficiază de o rezistență sporită, la standarde militare, la diverse condiții de mediu, precum presiune, temperatură, umiditate, aer salin, expunere la praf și nisip, șocuri mecanice sau câmpuri electromagnetice. De asemenea, standardul IP65 garantează etanșeitatea completă la praf și jeturi de apă din toate direcțiile. Iar intervalul de temperatură în care poate opera, cuprins între -290 și +630C  și rezistența la căderi de la înălțimi de până la 2m completează lista de situații dificile la care poate fi expus echipamentul, fără a exista riscul deteriorării sau pierderii datelor.

Pe lângă rezistența deosebită, Getac UX10 asigură și performanțe de top, care permit profesioniștilor să rezolve sarcini complexe în timp record. Astfel, modelul este echipat cu procesoare Intel Core i5 și Core i7 din generația a 8-a, până la 16GB memorie RAM DDR4 și SSD de până la 1TB, în timp ce sistemul de operare Windows 10 Pro cu care este prevăzut asigură maximum de flexibilitate. Demn de menționat este și ecranul IPS de 10.1” cu rezoluție de 1920×1200 pixeli, care, pe lângă suprafața de lucru generoasă, asigură o luminozitate de până la 1000cd/m2, ceea ce garantează lizibilitatea în orice condiții de iluminat ambiental. Acestuia i se adaugă și 6 butoane fizice pentru funcțiile de rutină pornit/oprit și ajustarea volumului audio, dar și pentru accesul rapid la cameră, activarea meniului Start sau a unei funcții configurabile. Pe lista de conectivitate și dotări se află o cameră web Full HD frontală sau, opțional, una cu suport pentru autentificare prin recunoaștere facială Windows Hello, o cameră dorsală de 8MP cu focalizare automată, 1 conector audio pentru căști și microfon, conector de alimentare, 1 USB 3.1 Gen 2 Tip-A, 1 HDMI și un port pentru soluții de docking. Portofoliul de comunicații este format dintr-o interfață WiFi 802.11ac Intel Wireless-AC 8260, Bluetooth v5.0 și, opțional, interfață Ethernet 10/100/1000 base-T și soluție 4G LTE cu modul GPS integrat. Bateria Li-Ion standard are o capacitate de 4200mAh, în timp ce bateria opțională de capacitate mare asigură 9240mAh.

Pentru securitate, Getax UX10 este prevăzută cu tehnologie TPM 2.0 și sistem Kensington, iar în mod opțional pot fi adăugate tehnologie Intel vPro, cititor RFID, cititor Smartcard și cititor de carduri magnetice sau de amprente. Soluțiile software incluse sunt pachetul Getac Utility, Getac Camera, Getac Geolocation și Getac Barcode Manager, iar opțional se poate adăuga o soluție de protecție împotriva atacurilor DDS. Gama de accesorii compatibile este și ea bogată și include, printre altele, geantă pentru transport, încărcător Multi-Bay pentru 2 sau până la 8 dispozitive, încărcător pentru autovehicule, tastatură detașabilă, docking pentru autovehicule, pen sau stylus.

Datorită caracteristicilor sale și construcției, Getax UX10 este o tabletă rigidizată ideală pentru o multitudine de sectoare ale industriei, producție, servicii de utilitate publică sau siguranță publică și este disponibilă în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*