MAE informează că pot avea loc perturbări în circulație și în programul curselor aeriene din Marea Britanie

Steagul Marii Britanii. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau intenționează să se deplaseze în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord că pot apărea perturbări atât ale circulației rutiere și circulației trenurilor, cât și ale curselor aeriene, în condițiile în care autoritățile au emis prognoze meteorologice de ninsori abundente, cu formarea stratului gros de gheață (coduri portocalii și galbene), în perioada 8-10 martie 2023, pentru zonele: Central, Tayside & Fife, East Midlands, Grampian, Highlands & Eilean Siar, North East England, Orkney & Shetland, SW Scotland, Lothian Borders, Strathclyde, Yorkshire & Humber, East of England, London & South East England, South West England, Wales, West Midlands, Northern Ireland, SW Scotland, Lothian Borders, Strathclyde, Yorkshire & Humber.

Mai multe informații se regăsesc pe pagina web: https://www.metoffice.gov.uk.

Totodată, autoritățile din Regatul Unit recomandă consultarea permanentă a avertismentelor meteorologice, inclusiv pentru circulația și accesul pe autostrăzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*