Freshful by eMAG și-a extins serviciul de livrare în Ploiești și în alte 22 localități din Ilfov

Andrei Popescu. FOTO GRF+

Începând cu 1 martie, Freshful by eMAG a deschis serviciul de livrare către aproximativ 150,000 gospodării (peste 320,000 consumatori) din Ploiești și alte 22 localități din Ilfov: Afumați, Berceni, Brănești, Căldăraru, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Crețuleasca, Dascălu, Domnești, Dragomirești-Vale, Găneasa, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Măgurele, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Snagov, Ștefăneștii de Sus.

Astfel, primul hipermarket 100% online din România este disponibil în acest moment unui număr total de peste 1,000,000 gospodării din București, Ploiești și 49 localități din Ilfov oferind livrare  7 zile din 7, între orele 8-23. Comenzile se pot livra în aceeași zi, rapid, în 3 ore de la plasarea comenzii sau în intervale programate mâine sau poimâine.

Noile localități vor fi deservite din depozitul cu temperatură controlată din Ștefăneștii de Jos, același din care Freshful a livrat de la lansarea din octombrie 2021 și până în acest moment peste 630,000 comenzi către aprox. 80,000 clienți unici. Astfel, oferta de produse cuprinde circa 18,000 articole dintr-o varietate de peste 800 categorii precum fructe, legume, brutărie, carne, mezeluri, brânzeturi, băuturi, dulciuri și băcănie, produse congelate, articole pentru curățenie, îngrijire și cosmetice, cât și articole pentru copii și pet shop.

Legat de livrare, Freshful va folosi flota de 175 mașini frigorifice cu 3 zone de compartimentare (temperatură ambientală, controlată și congelator). Costul livrării ajunge până la 14,99 lei, însă clienții Genius au și beneficiul de transport gratuit pentru un coș minim de 200 lei.

„Am observat o creștere din ce în ce mai accentuată a cererii de livrare de produse alimentare în ultimele luni, doar în orașul Ploiești având zeci de cereri prin care clienții își adăugau adresa de livrare în aplicația noastră. Suntem deosebit de încântați să ajungem la ei în următoarea perioadă și mai ales să le livrăm cumpărăturile săptămânale sau cele pentru sărbători, având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de Sfintele Sărbători de Paște. Depozitul nostru frigorific este așezat strategic nu doar pentru București, cât și pentru Ploiești și nordul județului Ilfov, timpul necesar de la încărcarea cu grijă a produselor în mașină până la prima oprire din Ploiești fiind de aprox. 45 minute. Astfel promisiunea noastră de prospețime este foarte bine îndeplinită.” a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*