MAE anunță că se înregistrează restricții în transportul public din Atena

Vacanță în Rhodos
Vacanță în Rhodos

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Elenă că, pe fondul comemorării „Revoltei studenților împotriva juntei militare”, în cursul zilei de 17 noiembrie 2022, autoritățile elene au adoptat măsuri de restricționare și deviere a circulației urbane în capitala Atena, concomitent cu suplimentarea măsurilor de securitate, în anumite zone, astfel:

–         Vor fi închise zonele aflate în perimetrul străzilor: Bulevardul Patision, Panepistimiou, Piața Omonia, Stadiou, Akadimias, Piața Syntagma, Vasilisis Sofia, Alexandras, Syggrou, Athinas, Ermou, Mesogion și Kifisias;

–         Stația de metrou „Megaro Mousikis” se va închide la ora 15:00, iar stațiile „Syntagma” și „Evangelismos” se vor închide la ora 16:30;

–         Circulația autovehiculelor va fi întreruptă după ora 12:00, iar staționarea și parcarea autovehiculelor vor fi interzise după ora 06:00.

Autoritățile elene recomandă tuturor persoanelor să evite deplasările în aceste zone, deoarece pot avea loc manifestări spontane și altercații între forțele de ordine și manifestanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*