MAE a emis o avertizare de călătorie pentru Franța. Sunt anunțate perturbări ale circulației feroviare

Vedere din Franța.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că Societatea Națională a Căilor Ferate franceze (SNCF) a anunțat desfășurarea unei mișcări sociale a conducătorilor de trenuri, în perioada 22 decembrie, orele 20:00 – 26 decembrie 2022, ora 08:00, care va genera perturbări în circulația feroviară. Astfel, vor fi afectate cursele TGV INOUI, OUIGO, INTERCITÉS și TER. Călătorii vor fi informați prin SMS sau e-mail, iar conducerea SNCF a anunțat posibilitatea schimbării biletelor în mod gratuit sau rambursarea completă a biletelor anulate în această perioadă. De asemenea, rețeaua Eurostar a anunțat perturbări ale circulației în perioada 23-24 decembrie 2022, cu posibilitatea prelungirii până la data de 26 decembrie 2022. Autoritățile recomandă consultarea informațiilor pe site-ul SNCF (sncf.com/fr/itineraire-reservation/info-trafic/gl și https://www.sncf-connect.com/train/greve), iar pentru trenurile Eurostar, link: https://www.eurostar.com/fr-fr/voyage/info-trafic/perturbations.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*