macBook/Pro cu 2 display-uri?

giz publica un mock-up cu o posibila fata a viitorului macBook sau macBook pro. baietzii o iau logic si spun ca unui macBook care vine cu un trackpad multi-touch de sticla nu i-ar strica si un al doilea display. (apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea)

dar, dupa cum stii boio.ro nu da doar stiri de pe alte site-uri ci le comenteaza si mai ales vine cu idei noi… asa ca hai sa intram in amanunte in stilul nostru.

speculatiile se invirt in jurul ideii si toata lumea e de acord ca o astfel de jucarie redesenata ar avea succes. mda, exista si citeva nejunsuri – bateria nu o sa tina la fel de mult si laptopul poate sa fie mai usor de distrus… dar acum avem display-uri OLED care te ajuta la partea cu bateria… iar daca noul macBook va avea si un procesor mai putin lacom, performanta actuala – de 4-5 ore- a bateriei de laptop ar putea fi pastrata.

in urma cu vo 2 ani microsoft zicea ca odata cu vista va da posibilitatea companiilor care construiesc laptopuri sa puna un al doilea display mic pe capac. daca mergem pe aceeasi idee, Apple poate sa faca o jucarie asemanatoare. pe linga functia de trackpad, acel ecran poate sa fie un display cu acces rapid la contacte, mailuri si alte minunatii de care ai nevoie fara sa mai bootezi computerul.

ai nevoie sa verifici sau sau folosesti spotlight? (un fel de google desktop pt mac) nimik mai simplu! ridici capacul macbook-ului si fara sa-l deschizi cauti ce ai nevoie doar pe ecranul mic.

posibilitatile sunt nenumarate dar pentru ele trebuie sa mai asteptam 6-8 saptamani…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. wow :)) un iPhone incorporat intr-un laptop/notebook (recunosc, nu stiu care e diferenta) :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*