firefox 3.1 download

este numai versiunea alpha 1 si mule dintre extensii si add-on-uri probabil ca nu merg. dar daca vrei sa te joci cu el ai acum aceasta ocazie.

in buna traditie boio.ro m-am apucat sa-l downloadez si sa-l instalez. ce imi place la el pina acum este ca se instalaza NU ca o versiune de firefox alpha ci ca Shiretoko (asta e si numele de cod al versiunii). isi verifica add-on-urile disponibile (deocamdata nu e nici unul) si apoi se aseaza frumos intrun folder in start menu. nu poti sa rulezi firefox 3.0.1 si firefox 3.1 alpha in acelasi timp dar daca vrei, poti sa-l inchizi pe unul si sa-l deschizi pe altul.

asta e chestie buna oferita de baietzii de la mozilla pt ca poti sa le testezi produsul fara sa-ti ametesti sistemul si fara sa fii nevoit sa renunti la customizarile firefox.

verdict initial: astept niste add-on-uri precum: css viewer, faviconize tab, parl page saver, dictionary si mai ales twitterfox si foxmarks sa devina disponibile pt firefox 3.1 si apoi fac pasul definitiv. in plus am nevoie de plug-ins precum shockwave, flash sau quicktime.

imi place f mult noua functie ctrl+tab: daca apesi cele 2 butoane ai un un dreptunghi cu toate taburile in mijlocul ecranului si poti vedea in ce stadiu de incarcare e fiecare sau poti sa le schimbi dupa preferinte.

imi aduc aminte ca atunci cind a aparut firefox 3.0 m-am jucat cu alpha si l-am folosit exclusiv inca din prima versiune beta. si nu am regretat deloc.

poti sa iei si tu firefox 3.1 alpha 1 de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. firefox 3.1 beta 1 download | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*