MacBook cu proiector incorporat

Jucaria asta vine direct de la Apple. baietzii lucreaza la un laptop cu un pico-projctor incorporat.

Ideea e destul de logica. Avem deja telefoane cu proiector inclus, de ce nu am avea si laptopuri? Pina la urma, daca ai de facut o prezentare sau vrei sa arati cuiva un niste poze sau un film e mai simplu sa folosesti doar un laptop si sa scapi, in felul asta, de cabluri si mufe suplimentare.

Sistemul propus de Apple intr-un patent de inventii stie sa masoare distanta pina la ecran si lumina inconjuratoare astfel incit sa-si ajusteze singur setarile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*