macBook air contra naturii

azi ma plimbam prin dadeland mall in Miami si mi-au cazut ochii pe o duduie la 35 ani care butona de zor la un laptop. cind m-am apropiat am vazut ca era un macBook Air. Tocmai m-am jucat cu unul recent si cind am trecut pe linga ea nu m-am putut abtine sa ma uit ce face femeia cu laptopul in Food Court (locul ala din mijlocu mall-ului unde se maninca)…

mi-a cazut putin fata cind am vazut ca minunatia* de macBook Air mergea cu windows xp.

mda, stiu ca are bootcamp dar sa pui xp-ul pe el … parca ceva era in neregula…

*cind zic minunatie ma refer doar la felul in care arata. pretul e nejustificat de mare iar specificatiile sunt destul de slabe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. yep. your right. de banii aia iti cumperi un lenovo x200 si un eee pc. si ai acoperit toata mobilitatea de care ai nevoie.

  2. “minunatia aia” are cel mai mic pret din gama “ei” nu e deloc scump daca ne gandim la ce prostii ofera sony cu vaio sau toshiba cu configuratii foarte slabe si pret mai ridicat decat la Air .
    “bebe” nici nu poti compara un eePC cu un Air .

    …si inca ceva cand vb de pret mare si il comparam cu un lenovo , vaio , toshiba sau ce’o mai fi uitam un lucru foarte importan cu care MB Air isi face toti banii – ruleaza Mac OS X ceea ce nici un produs enumerat mai sus nu poate si nici nu va putea sa ruleze nativ asa ceva .

  3. nu faceam o comparatie directa a eee pc-ului cu Air, ma refeream doar la faptul ca sunt amandoua la fel de “ultraportabile”.
    Si doi. intradevar ca nici altul nu ruleaza OSX, dar la celelalte avem mai multe usb-uri, card readere, unitati optice, ca sincer sa fiu, cred ca da peste cap Air-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*