Mac OS X 10.5.7

se zvoneste ca vine saptamana asta. si ca va fi un update gras (in beta are 440 MB).

In particular, Apple is said to be focusing on syncing issues that have plagued many of Leopard’s standard, forward-facing apps, such as as Mail, AddressBook, and system preferences. A problem with Safari not accepting certain types of cookies will also reportedly be addressed.

Among the nearly two dozen other components receiving attention in beta of Mac OS X 10.5.7 are graphics drivers, Time Machine, printing services, screen sharing services, MobileMe syncing, AirPort services, text services, and iCal, those familiar with the software claim.

Pe de o parte il astept cu nerabdare, pentru ca 10.5.6 nu a fost tocmai benefic. Pe de alta parte insa, imi doresc din suflet ca asta sa fie update-ul care sa inchida Leopard. Nu de alta, dar Snow Leopard pare sa aiba suficient de multe bunatati si se lasa deja prea mult asteptat.

Haideti cu Snow Leopard mai repede. Nu de alta, dar vreau sa-l iau inainte sa plec acasa, in mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*