Logitech lansează MK295 wireless combo, varianta silent a celui mai bine vândut kit format din mouse și tastatură

Logitech lansează MK295 wireless combo. FOTO Logitech

Logitech anunță lansarea MK295 Silent Wireless Combo, o tastatură durabilă și confortabilă și un mouse care dispune de noua tehnologie SilentTouch pentru a elimina 90% din zgomotul click-urilor și tastării pe care kit-ul Logitech MK270 le are. Noul combo este disponibil în variantele de culori graphite și alb, are caracterul familiar de tastare și click al celui mai bine vândut combo din lume de la Logitech, dar fără sunetele perturbatoare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

„Fie că lucrezi de acasă sau de la birou, știm că zgomotul este unul dintre cele mai mari probleme pentru creativitate, învățare, productivitate și chiar sănătate mentală. Tehnologia SilentTouch, utilizată de noul MK295 Silent Wireless Combo pune focus pe munca ta și departe de orice distragere a atenției în spațiul tău de lucru”, a declarat Delphine Donne-Crock, general manager creativitate și productivitate la Logitech. „Acest nou combo silențios aduce confortul și senzația familiară a celei mai bine vândute combinații de tastatură și mouse, dar fără zgomot!”

Tastatura full size oferă un design rezistent la scurgeri accidentale de apă, taste durabile și piciorușe ferme, înclinate și cu înălțime reglabilă pentru un plus de utilitate și confort. Durata de viață a bateriei de până la 36 de luni, reduce bătaia de cap a schimbării bateriilor, pentru a putea continua lucrul cu ușurință, wireless și fără întârzieri.

Mouse-ul confortabil și compact are o formă bine conturată, cu click neted și precis, toate în modul silențios. Împreună cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, mouse-ul include un comutator  de pornire și oprire, astfel încât să fie gata să funcționeze când este nevoie. Mai mult de atât, dispune de o conexiune wireless puternică de până la 10 metri realizata cu receiver-ul USB Logitech.

Preț și Disponibilitate:

MK295 Silent Wireless Combo este disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenerilor la un pret recomandat de 169.9 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*