Cele mai noi mașini de spălat vase Miele oferă un confort ideal indiferent de spaţiul din bucătărie

Mașină de spălat vase de la Miele. FOTO Miele

Viața în aglomerările urbane devine tot mai costisitoare, astfel că fiecare centimetru din locuință trebuie acum să fie pus în valoare. Iar în ajutorul clienților care își doresc o bucătărie modernă, dar nu se bucură și de o suprafață generoasă, vine noua generație de mașini de spălat vase Miele. Cu o lățime de doar 45 de centimetri, G 5000 SL oferă aceleași rezultate premium, dar cu economii de energie, apă, detergent și, mai ales, spațiu.

Smart – de la un capăt la altul

Datorită noii tehnologii „EcoPower”, întreg sistemul de pompare a apei, duzele și filtrele sunt îmbunătățite. Totul fără niciun fel de rabat de la calitatea certificată Miele, noul model obținând un coeficient A+++ -10%, cu un consum total de apă și mai mic, de doar 6 litri pentru un program complet.

Mai mult, datorită unei alte inovații exclusive Miele, „QuickPowerWash”, noile modele pot finaliza un proces complet de spălare și igienizare a veselei și tacâmurilor în mai puțin de o oră (în combinație cu pastilele UltraTabs All in 1, ce se dizolvă extrem de rapid). Iar la final ușa se va întredeschide automat, pentru a elimina aerul umed din interior.

Tot la nivel de premieră, noua generație G 5000 SL poate fi conectată la Internet, astfel că utilizatorii pot urmări în timp real în ce stadiu se află procesul de spălare, dar și comanda prin aplicația Miele detergent, în cazul în care sunt notificați cu privire la iminenta epuizare a acestuia.

Prospețime de 5 ori mai îndelungată pentru fructe și legume

Economiile nu se rezumă doar la bani, ci și la risipă, în special cea alimentară. La nivel mondial, peste 1,3 miliarde de tone de mâncare sunt aruncate anuale, astfel că Miele își propune să facă încă un pas spre sprijinirea clienților ce abordează un stil de viață sustenabil.

Prin noua generație de electrocasnice frigorifice, utilizatorii au siguranța că pot păstra proaspete legumele și fructele de până la 5 ori mai mult timp. Mulțumită tehnologiei „Perfect Fresh Advance”, modelele K 7000 pulverizează un strat extrem de fin de apă peste alimentele depozitate în sertarul special, prin care sunt conservate calitatea și vitaminele acestora. „Ceața” este distribuită la fiecare 90 de minute sau de fiecare dată când ușa frigiderului este deschisă, apa fiind preluată dintr-un recipient dedicat, de doar 120 de ml. Datorită tehnologiei utilizată, reumplerea acestuia nu este necesară decât o dată la 2-3 luni.

Tot pentru confortul utilizatorilor, rafturile superioare ale noii linii K 7000 pot fi mutate fără a fi necesară scoaterea lor, astfel încât poate fi obținut rapid spațiul necesar chiar și pentru recipientele foarte înalte. Și tot la capitolul ergonomie se califică și inovația FlexiTray, un sertar din sticlă de dimensiuni reduse, dar care poate pivota la 180 de grade, pentru un acces facil la borcane, cutii alimentare etc. Iluminarea interioară este realizată cu ajutorul tehnologiei LED, care se modifică în funcție de cum sunt mutate rafturile, iar  în viitorul apropiat aceasta va fi upgradată cu una de tip „Ambilight”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*