LIVE BLOG – Totul despre noul iPhone X, iPhone 8 , Apple Watch 3, Apple TV 4K

iPhone X

Cine e gata pentru noutățile legate de iPhone? Apple face un prim eveniment în “Steve Jobs Theater” – noua sală de conferințe din Cupertino, California.

Le urmărim și noi live.

20.03 – Tim Cook e pe scenă. Puțin gâtuit de emoție și lacrimi, Tim vorbește despre Steve Jobs.

20.08 – Tim explică tot ce e nou în Apple Park – peste 9000 copaci și electricitate regenerabilă.

20.13 – Angela Ahrendts (șefa retail-ului de la Apple) e pe scenă. Vorbește despre re-modelarea magazinelor.

20.19 – Apple Watch. Este ceasul nr. 1 în lume. Jeff Williams (SVP of Retail Operations) vorbește despre WatchOS 4.

20.28 – Apple Watch Series 3 – are si functie de telefon mobil. Parca ma tenteaza sa-l iau si eu :) Vei putea sa si faci streaming pentru Apple Music. Siri are si voce pe ceas.

Apple Watch 3

20.42 – Apple TV 4K. Eddy Cue e pe scenă. El face o demonstrație pentru video, Apple Music și jocuri pe Apple TV.

Noul Apple TV 4K apare pe 22 septembrie.

20.54 – Trecem la iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Display de 4.7 si 5.5 inch. Arata la fel ca iPhone 7s. Are un procesor A11 Bionic, cameră de 12MP. Carcasa e din sticlă și aluminiu.

21.09 – Pe lângă partea de foto și video, Augmented Reality vine în jocuri și aplicații.

21.15 – iPhone 8 vine cu Wireless Charging. Pornești de la 64GB și costă 699 dolari. iPhone 8 Plus costă 799 dolari. E disponibil de pe 22 septembrie.

21.17 – ONE MORE THING: iPhone X.

E făcut din sticlă cu o ramă de oțel. Rezistent la apă și praf. Vine în culorile negru și argintiu și are un Super Retina display cu Super OLED.

Nu mai are Home Button (așa cum bănuiam). Gesturile pe ecran sunt acum diferite. Siri se acționează cu butonul de power.

iPhone X are FaceID.

iPhone X

Pentru FaceID și nu numai are nevoie de Neural Engine. E perfectionat pentru a nu recunoaște poze cu fața ta sau chiar și o mască.

21.38 – AirPower este noul încărcător wireless pentru iPhone, caștile AirPods și Apple Watch.

iPhone X vine în 64 și 256GB. Costă de la 999 dolari în sus. Apare pe 3 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. @ionica: Ma dor ochii din cauza pretului. 1.159 euro. Se pare ca este cu aproape 6 milimetri mai mare decat iPhone 8,7,6S si 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*