laptopul ultra-portabil PALM

si daca tot a venit vorba de open-source uite si una care nu are treaba cu google. inca :)

palm si-a lansat noua jucarie: un fel de laptop cu ecran de nmai 10 inci care ruleaza pe linux. Palm Foleo ofera cam tot ceea ce are nevoie omul modern in materie de office la care se adauga mobilitatea crescuta. si cind te gandesti ca va costa doar 500 de dolari…chiar ca merita.

pun pariu ca va rula software google …

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*