google incotro?

nu stiu de ce toata lumea se inghesuieste sa lanseze produse pe banda rulanta. google a aratat in ultimele saptamani ca nu a stat degeaba. fie ca a cumparat o companie, fie ca a lansat o noua suita de produse, compania a facut-o cu stil. acum insa totul incepe sa se lege.

google se duce din ce in ce mai mult catre offline si mai ales catre navigatie. dupa lansarea street view google a anuntat ca va cumpara un website spaniol specializat in localizarea pe glob a fotografiilor facute de utilizatori. panoramio are pagina principala si in romaneste, ca orice site euopean care se respecta. 

urmatoarea miscare a fost dezvaluirea google gears – un browser offline open source care te ajuta la dezvoltarea aplcatiilor de web.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*