kenvelo – porn in gura mare

lipsa de cultura generala, nepasare sau mijto fata de clienti la kenvelo.

m-am plimbat azi prin tomis mall in constanta si am zis sa intru si la kenvelo. muzica la maxim, doi clienti in tot magazinul si vo 10 angajati. baietzii (si fetele) fredonau melodia de pe fundal.

la inceput mi s-a parut ca nu aud bine. am stat sa mai treaca o strofa sa ascult din nou refrenul. nu vreau sa intru in amanunte, dar versul principal suna ceva de genu “lick my pussy, lick my crack”. si cantau angajatii de zor, o batranica ocazionala mai dadea si ea din cap pe ritm…

povestea asta imi aduce aminte de o reclama interzisa care era la moda in urma cu vo 3 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ai observat modul în care unul dintre cele mai mari magazine din Constanţa este păzit? Ai observat fizicul paznicilor? Nu e aşa că atunci când mergi prin Tomis te simţi în siguranţă cu anacondele lângă tine?:)

  2. Constanta, 22 sept 2009, magazin KENVELO str. Stefan cel Mare – BATAIE DE JOC FATA DE CLIENTI LA KENVELO

    Cu o ora inainte de ora de inchidere a magazinului, o angajata matura ostentativ, ridicand praful de pe jos in ochii clientilor, la nici jumatate de metru de acestia, clienti care au “indraznit” a cuteza sa mai zaboveasca in magazin. Si acesta nu e un fapt singular, se intampla zilnic. Sugerez celor care se ocupa de bunul mers al firmei Kenvelo sa-si aleaga mai cu grija personalul sau, ca alternativa, montarea de camere de supraveghere.

  3. @adrian boioglu:

    Buna ziua tuturor cititorilor care intra pe acest site si timpului lor pe care il acorda citind aceasta rubrica . Imi permit sa fac si eu o mica notificare ca fost Agent De paza Anaconda in Tomis . Am citit multe pareri subiective , referitor comentarilor celor care se leaga de activitatile agentilor care isi desfasoara activitatea in acel obiectiv. Nu stiu cati din voi si acum la drept vorbind ati acepta oferta de a lucra ca agent timp de 14 ore pe zi !! si un salariu de 6 milioane jumate pe luna !! Si cei care totusi au acceptat stima lor pentru ca totusi au un loc de munca chiar si la ºº fiziculor lor ºº sunt oameni ca si tine ca si noi batutii de soarta in ea Romania, care se profita de pe urma servicilor si mana ieftina de lucru . Sunt niste oameni minunatzi care la drept vorbind majoritatea se pot ridica la aptitudini mult mai marii fatza de jigniriile si injurile la care sunt aduse la adresa lor de catre voi cei care vb fara ca sa acorde macar 10 min sa se documenteze.Cu asta sper ca am spus tot ce era de spus restul trageti voi conluzii fiecare cum crede de cuviinta . Va multumesc celor care miºti acordat timp citind aceste randuri . Mult succes tuturor .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*