Cum functioneaza trollismul

1. Cineva inventeaza o stire: Apple va scoate MacBook Air negru.

2. Altcineva fabrica surse si o completeaza: MacBook Air Negru apare in august.

Pauza scurta: toata lumea preia “stirea” si o publica de buna. Atentie: cuvantul cheie din prima propozitie a fost “inventeaza“.

3. Altcineva citeaza surse de la Apple care ar fi spus ca: MacBook Air Negru era o idee si ca a cazut in faza de test.

4. Toti trolli sar: Apple nu e in stare sa scoata un MacBook Air negru. Apple sunt luzeri si Apple sucks!

La fel a fost si cu iPhone 4 la vremea lui si cu iPhone 5 care a fost “amanat”, etc. Trolli trebuie ignorati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nu iti dau mereu dreptate insa aici sunt cu tine 100%. Foarte multi idioti care nu isi verifica sursele…vorbesc din auzite, iau de bune toate rahaturile (scuze limbajul)…Se ajunge la un nivel atat de jos incat parerile si ideile personale ale unora sunt fie prea-marite fie date prin praf pentru ca multi nu inteleg concepte de genul. Dar, ca orice trend “main-stream” nici “internetul” nu se va curata de astfel de creaturi pana atunci cand va fi inlocuit de altceva.

  2. Ce inseamna sa nu verifici sursele! Si pentru cautarea de senzational la “DD TV”, in gluma bineinteles. Sunt o gramada care o fac doar pentru a fi citit si primi cati mai multi vizitatori. De exemplu tableta iPad 2i cu “Retina Display”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*