are si Frankfurt-ul cersetorii lui

Frankfurt e prin de afise electorale. Nu stiu ce alegeri urmeaza pe la ei, dar m-a dezamagit calitatea slaba a afiselor si mai ales felul in care erau lipite de niste placi scorojite, pe orice gard sau stilp. dar sa lasam cersetorii astia si sa trecem la aia adevarati…

asta e ca in bancurile alea proaste pe care le tot auzim mereu. Am mers la Aldi – un magazin gen Billa noastra, mai saraca si mai mizerabila. dar era singurul apropiat asa ca nu m-a deranjat sa iau de acolo citeva cosmetice, apa si sticks-uri.

Inca de la intrare am vazut o femeie care vindea ziare. Am senzatia ca, de fapt, ziarele erau gratuite, dar duduia cersea in nemteste. Am ignorat-o. La iesire am vazut ca avea un copil murdar pe linga ea – o fata de vo 7 ani. Femeia nu ne-a auzit, dar noi am prins o bucata de conversatie cu copila.

Mda, vorbeau romaneste. Parea a fi tigani de prin vestl tarii, dupa accent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. E plina toata Europa de tigani romani iesiti la cersit. Astia ne dau imaginea in Vest..si de aia suntem si confundati cu ei, de altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*