jucariile de Craciun vin dupa Anul Nou

nu e vina lui Mos Craciun ca MacWorld sau CES se intimpla dupa 8 ianuarie si ca Apple va anunta jucariile noi abia pe 10. asa ca anul asta jucariile vor veni pentru mine cu o intarziere de vo 2 saptamani. dar asteptarea va fi mai dulce…

primul pe lista e un Time Capsule de 1TB. daca Apple scoate si unul de 2TB… cu atit mai bine.

apoi urmeaza accesorii si maruntisuri: un keyboard protector de silicon pentru MacBook Pro (pina acum nu exista varianta pt astea noi), un adaptor Display Port – RCA si unul de la 3/4″ Jack (mufa de casti) – RCA. inainte sa plec in Romania voi alege si un rucsac sanatos. Am ochit unul de la Incase, facut pe masura MBP, dar nu ma grabesc.

problemele mai mari abia acum incep si asta pt ca o parte din cele enumerate mai sus, dar si alte maruntisuri precum un Flash Drive de cel putin 8-16 GB (pe gustul meu) nu prea s-au inventat. daca in cazul produselor/accesoriilor Apple stiu data aproximativa cind pun mina pe ele, un Flash Drive ca lumea… nu se prea anunta.

am fost incintat de Pico, dar dupa ce am pierdut unul si al doilea mi s-a prajit ireparabil, am renuntat sa mai arunc banii pe el.

mai vreau niste casti cu microfon pe fir. cele noi scoase de Apple sunt OK, dar parca nu-mi sunt cu totul pe plac. Ma mai tenteaza si o camera video de buzunar gen Vado HD dar si aia parca nu e urgenta. sau poate si faptul ca pot sa o am in 3 zile o face mai putin tentanta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. flash-drive - avem un castigator? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*