ce vrei sa-ti aduca boio.ro?

ca sa nu zic… ce vrei sa-ti aduca Mos Craciun… si nu ma refer la cadouri materiale. va veni timpul si pentru astea…

am fost “acuzat” prieteneste ca am scris mai putin pe blog. Da, recunosc. asa este. dar am si un motiv bun. boio.ro se maturizeaza si asta se poate vedea prin 2 mari aspecte: forma articolelor si subiectele alese.

La capitolul forma, vei observa ca ele sunt mai ingrijite, literele mancate tind sa dispara, oricit de “Breaking” ar fi Stirea. semnele de punctuatie sunt la locurile lor, gramatica de asemenea. oricit ar fi de greu de crezut – chiar si pentru mine, m-am apucat sa-mi recitesc posturile si sa le acord mai multa atentie. dar asta e ceva normal, nu?

Cit despre subiectele tratate pe boio.ro vei observa ca sunt mai exigent alese. am devenit mai atent la ce “difuzez” desi sursele mele sunt muuult mai numeroase decit erau in urma cu doar 2-3 luni.

In 10 ani de presa am invatat sa triez foarte bine subiectele, sa le verific si sa aleg esentialul. Blogosfera nu e cu mult diferita fata de presa traditionala, asa ca daca tot ofer ceva de lecturat cititorilor mei, am ales Calitatea, nu Cantitatea.

pe boio.ro vei vedea in continuare tot ceea ce e de stiut la capitolul Apple, iPhone si in general tehnologie de calitate. In 2009 nu vor lipsi articolele acide la adresa celor care-si merita soarta. Daca iti plac chestiile funny culese din calatoriile mele, sau articolele despre Romania privita din America te vei bucura de ele si in anul care vine.

ai idei bune? poti oricind sa-mi lasi un comentariu sau sa-mi trimiti un email. tu ce ai vrea sa-ti aduca boio.ro in 2009?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Avand in vedere ca maine seara vine Mosul(adica Boio.ro)…as vrea sa-mi aduca….un “Macbook – suport tehnic”,avand in vedere ca in curand..sper ca maine sa intru in posesia unui macbook.
    Apropo,inca nu ai bagat acea filmare cu care ne tot ameninti de cand ti-ai luat MBP. :P
    Sper ca Mosul sa auda si de dorintele noilor utilizatori Macbook/pro,cum am trecut prin atatea si am invatat atea despre Iphone impreuna,e musai sa invatam si despre macbook-uri.Avand in vedere ca inca mai cred in Mos Craciun..sper ca mosul sa nu ne dezamageasca…:D

  2. @Adrian, @ valy: daca ai nevoie de help pt. MBP da-mi un semn si te ajut. Sunt in Arad, da’ ma deplasez destul de mult … asa ca pot ajunge de principiu oriunde in tara. Ideea e asa de buna incat am sa fac si eu o sectiune de Mac Genius and Help pe intelesul tuturor :P

    PS – Adrian sa nu o iei de reclama … ;) caci tu sti ca ma stiu la Mac ;)

1 Trackback / Pingback

  1. MacOS si MacBook/Pro - Suport Tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*