jucarii noi pentru iPhone

dupa citeva zile in care nu am avut timp de net si de iPhone, azi am stat sa ma joc putin cu Cydia. sunt sigur ca unii dintre voi le stiti. dar mai sunt si oameni ocupati : ) …

printre cele mai Cool jucarele, recent aparute, se numara: Dock Reflections, LiveTime Clock si inca un add-on pentru Weather.

Dock reflections face, exact ceea ce te astepti, atunci cind ii citesti numele. fara SSH si altele. Adauga in Cydia Sursa: http://david.ashman.com/apt/ si apoi activeaza-l din Winterboard.

LiveTime e un MOD super tare. iti inlocuieste icoana de la ceas cu una identica. Gaselnita este ca pe iconitza noua, limbile ceasului se misca. inclusiv secundarul si iti arata ora curenta. Dupa ce il instalezi, il activezi in Winterboard. Daca vrei ca jucaria sa mearga si cu alte teme din Cydia, in afara de cea default, trebuie sa copiezi icoana din Library/Themes/LiveTime Clock.theme/Icons in tema pe care o folosesti.

sper ca stii sa intri in iPhone prin SSH fara WIFI ?

Atunci cind instalezi sursa de la Dock reflections vei mai gasi in Cydia si un Mod pentru Weather – care iti inlocuieste icoana defalut de la vreme cu una care iti afiseaza (cind esti pe net) temperatura din orasul tau. mie mi-a dat niste erori, asa ca nu am mai folosit-o. dar, poate pe viitor, va merge cum trebuie. acum merge bine.

apropo, sper ca ai instalat Clippy – solutia de copy/paste pentru iPhone. Eu o folosesc cu succes de azi. mai ales ca au venit cu un update care rezolva niste bug-uri.

pentru cei care nu au avut curaj sa Jailbreakuiasca iPhone-ul din dotare, exista chestii interesante si in AppStore. Nici pe departe la fel de bune, dar… Eu m-am jucat putin azi cu Ustream – live TV/broadcasting/streaming pentru iPhone. Merge suprinzator de bine. daca ai o conexiune rapida de net.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. ceasul animat este super super fain, si util de asemenea, mai ales daca in loc de ceasul din bara de status ai ceva personalizat.
  dock reflection l-am instalat acum si chiar e fain, iar clippy :) e bine ca in sfarsit avem o solutie pentru copy paste.
  modul pentru vreme imi merge ok.
  foarte tari jucarelele

 2. am instalat si eu livetime si nu a trebuit sa il activez. a aparut singur…doar k mia ramas si imaginea ceasului vechi, deasupra aparand acest ceas nou ale carui limbi se misca, dar cum ti-am spus inca se vad si limbile nemiscate ale ceasului veci.

  ai vreo idee cum pot rezolva asta?

 3. salut, poti sa’mi spui si sursa pentru live time? am tot cautat in cydia si n’am gasit aceasta aplicatie … merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*