jucarii noi de la apple: macBook/pro

netul e inundat zilnic de zvonuri si povesti noi despre viitoarea serie de produse apple. ultimele si cele mai credibile se refera la macBook si MacBook Pro.

vom avea un macBook / Pro mai subtire, cu trackpad multi-touch de sticla (asemanator iPhone) si cu o carcasa din aluminiu care e construita dupa modelul macBook Air (colturi mai rotunjite). asta la partea de design.

informatiile interesante sunt legate de dimensiuuni si procesor. noile jucarii apple vor veni cu procesor Centrino 2 (Intel a facut minuni cu randamentul si consumul de putere al noilor procesoare). in plus vom avea o diagonala de 14 respectiv 15.6 inch wide.

data aproximativa de lansare: sfarsitul lui septembrie. cam tarziu… dar la timp sa imi cumpar si eu unul inainte de a pleca spre Romania.

o alta poveste spune ca apple va lansa un macTouch in primavara anului viitor. surse online zic ca vom avea parte de un macBook Air cu ecran care se roteste care va avea si rol de Mac Tablet. In plus, jucaria scumpa si subtire de la apple va beneficia de un procesor Intel Atom – numai bun pt un consum mic de putere, deci o baterie mai buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*