jocuri pt iPhone

daca toata lumea le face reclama am incercat azi doua joculetze pt iPhone. tin sa amintesc ca nu sunt adeptul jocurilor pe calculator si cu atit mai mult – pe iPhone.

am instalat azi tap tap revolution si sketches. 3 min mai tarziu le-am dezinstalat. si odata cu ele am renuntat si la millionaire pe care il aveam de vo saptamana…

nu s-a inventt inca jocul de iPhone care sa reziste mai mult de o zi si pe care sa-l joc/folosesc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. Eu mi-am instalat NES si ma joc Prince of Persia!
    Mai bag cate un Labirinth din cand in cand si tot asa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*