Jailbreakul pentru Windows Phone 7 vine cu o taxa

Nu stiu daca trebuie sa rad de stirea asta sau sa depling patetismul Microsoft.

Povestea e simpla: asa cum avem si pe alte platforme, au aparut si “developeri” pentru Windows Phone 7 care lucreaza la Jailbreak. DevTeam-ul lor se cheama ChevronWP7. Baietii au anuntat astazi ca au colaborat cu Microsoft si, in final, au primit aprobarea lor sa lanseze un nou Jailbreak Tool. Jucaria este una “cu parafa companiei-mama din Redmond” spun ei si e destinata developerilor care vor sa aiba acces mai mare la sistemul de operare pentru telefoanele mobile cu Windows Phone 7.

Si totul se plateste.

Ce nu inteleg eu este de ce Windows nu lasa developerii sa aibe acces la sistemul de operare fara sa ii mai puna sa plateasca unor hackeri si de ce nu accepta aplicatiile 3rd party direct in AppStore-ul lor?

Taxa de care vorbeam in titlu este, probabil, una pe prostie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Practic cer bani ca sa te lase sa treci de securitate. Interesant…

    Ce scandal a fost cand toti dovedeau ca dupa ce faci JB pe iphone, poti afla date confidentiale. Wm7 va avea soarta androidului la capitolul virusi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*