iunie – luna boio.ro

Lansarea iPhone OS 3.0 si a noului iPhone 3GS nu a fost decit punctul culminant al lunii iunie. Cifrele sunt mai mari ca niciodata cind vine vorba de traficul boio.ro. Ele au crescut cu peste 200% fata de luna iulie 2008.

In plus, numarul cititorilor prin Feed Redear a sarit de 610 in ultimele zile.

Iti multumesc ca ma citesti in fiecare zi si sper sa iti dau motive sa o faci si de acum inainte, cu aceeasi frecventa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. VREAU SA ZIC DOAR ATAT ….BOIO ESTE CEL MAI FRUMOS, CEL MAI COPLEX SI CEL MAI SIMPLU SITE DESPRE IPHONE SI NU NUMAI ….PROBLEMA PENTRU CARE NU IMI PLACE BOIO.RO …ESTE CA, CREAZA DEPENDENTA…SALUTARE SI SPER SA NU SCHIMBI PREA MULTE TOTUL ESTE PERFECT …NUMAI BINE

  2. Cam asa este am ajuns dependent de boio.ro, am fost in Miami in vacanta si nu era zi sa nu citesc pagina ta, mai ales ca am fost in perioada cand s-a lansat Iphone 3G S.
    Eu zic ca faci un lucru extraordinar pentru toti utilizatorii de Iphone si Mac, ridic palaria in fata ta.
    Apropo cand pleci in Fl, am o intrebare pt tine ca as mai trage o fuga pana in Miami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*