ce aduce nou iPhone OS 3.1

In primul rind aduce un update de baseband. Asta inseamna ca iPhone-ul tau 3G nu va mai putea fi deblocat cu ultrasn0w. Cel putin pina cind DevTeam gaseseste o solutie.

iPhone OS este in beta, asa ca nu va aparea in iTunes inca. Poate sa mai treaca o saptamana pina la 2 luni pina il vedem.

Alte noutati:

  • Non-destructive video editing means trimming a clip no longer saves over the original video but gives you the option to “Save as copy…”
  • Voice Control now works over Bluetooth
  • iPhone vibrates when moving icons
  • Updated AT&T profile to 4.2
  • Updated modem firmware to 5.08.01
  • Improvements to OpenGL and Quartz.
  • APIs to allow third party apps to access videos and edit them.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. asta cu siguranta :) dar nu e un motiv sa fac update totusi :) asa ca ce aduce nou? pana la urma…

  2. daca era in update, sa poti trimite si primi fisiere prin bluetooth era ceva tare dar asa … 3.0 e perfect in ciuda fatului ca eu iphone liber de retea dar tot nu am sa ma chinui ;) pentru 3.1

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*