iTunes are nevoie de un Download Manager

pe vremea cind iTunes nu era decit o jucarie care iti “impingea” muzica pe iPod, micile defecte si probleme nu meritau bataie de cap.

Astazi, iTunes a devenit o aplicatie de care depinzi foarte mult. Mai ales cind descarci Podcast-uri, muzica si filme de pe iTunes Store. Stim cu totii cit de grea ne face iTunes viata, pentru ca ii lipseste un mod de a organiza Aplicatiile.

In ultima vreme, cu cit downloadez mai mult, observ nevoia unui Manager care sa stie sa reia un download de unde l-ai lasat, sa nu intrerupa descarcarea unui fisier cind iti e lumea mai draga si mai ales sa se adapteze la tipul de retea si viteza pe care o ai.

In momentul de fata, singura optiune avansata este “Descarcarea simultana a 3 documente”, ceea ce este o mica bataie de joc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. uite, vezi… daia nu prea inghit eu apple ca te forteaza sa folosesti numai ce vor ei… la faza asta microsoft le sunt mult in fatza…

    si cemor cel mai mult pe apple e ca nu exista un soft de gps in adevaratul sens al cuvantului pe iphone.. numai bascalia aia de g maps care nu are mai nimic din romanica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*