iTunes 10 se desparte de interfata Mac OS X

Stim deja ca iTunes 10 va avea o icoana noua si o interfata redesenata, dar nu credeam ca Apple ar putea sa aprobe o decizie care e impotriva standardelor companiei. Asta daca nu vor ca noua interfata sa se mute si pe Finder sau alte aplicatii originale d-ale lor.

Prima si cea mai vizibila modificare este faptul ca iTunes 10 are cele 3 butoane: close, minimize si maximize pe verticala.

iTunes a fost aplicatia care a dat startul si in cazul barelor de scroll de alta culoare, dar parca aici schimbarea este prea mare.

Ceva nu e prea mac-ish cu noul iTunes. Sau poate ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea…

Dupa aceea, pe linga vizualizarea pieselor in list, thumbnail si coverflow view, Apple ne da acum si posibiltatea de a vedea list+artwork view.

In toolbar-ul de sus apare si Ping – noua functie de socializare pe baza preferintelor tale muzicale.

Nici butonul de volum nu a scapat ne-redesenat. El seamana acum cu cel de pe iPad – linia e mai groasa si nivelul de sunet e indicat printr-o bulina care intra complet in “linie”, fata de cea actuala, care …dadea pe afara.

Capacity Bar-ul din partea de jos a paginii unui device iti arata acum in timp real cit spatiu mai ai pe iPhone sau iPad.

2 Comments

  1. Ping nu este valabil daca te loghezi cu un cont de appstore Romania. Din pacate sau din fericire, Si banuiesc ca este doar pentru moment. Ce am mai observat este ca pe AppStore Romania mai nou sunt disponbile Podcast-urile si iTunesU.
    Asteptam poate si movies si music?

1 Trackback / Pingback

  1. Tutorial: cum repari interfata iTunes 10 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*