Iridium GO! – Internetul cu adevarat mobil

Am auzit de telefoanele Iridium care au semnal direct de la satelit asa ca merg oriunde pe glob. Erau butucanoase si urite, dar te puteau salva din orice situatie pentru ca nu depinzi de reteua de telefonie mobila.

Pina si medicii care s-au prabusit cu avionul ar fi putut sa scape cu bine daca aveau asa ceva.

Compania in cauza lanseaza acum un fel de modem mobil pe satelit care iti da Internet pe orice device. Inca nu au anuntat pretul, dar o jucarie de genul asta este priceless.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*