ipod: inventat de un vanzator de mobila in anii 70?

da. apple asa zice. sau cel putin s-a facut frate cu dracul, ca sa treaca de un proces intentat pt un patent de inventie.

uite asa un britanic necunoscut cistiga peste noapte jdemilioane de dolari.

hai, ce mai inventam? poate peste 25 ani primim un telefon de la avocatii apple… mda, touchscreen-ul a fost inventat, vrem holodeck-ul din star trek, tricorderul si mai ales teleportarea!!!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*