iPhone firmware 2.1

vine marti, 9 septembrie, spun anumite surse.

e nevoie sa mai zic sa nu faci upgrade daca ai un iPhone clasic deblocat cu ziphone sau winpwn?

daca ai iPhone de la Orange poti sa dai update in iTunes. Atentie! vei pierde partea cu jailbreak-ul si aplicatiile instalate din cydia.

in plus, nu se stie inca daca 2.1 va putea fi deblocat, jailbreak-uit, winpwn-uit. asa ca nu face un pas pe care poti sa-l regreti mai tarziu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. salut,
    am si eu o intrebare de necunoscator.
    pe un tel orange daca dam restore tot in sistemu-l orange il seteaza?
    multumesc si scuze daca intrebarea e o prostie

  2. Daca il comand din web shop telefonul vine activat ? + imi da cartela prepay la el ? garantie la tel si toate alea ? ai idee ?

  3. am un iPhone 3G cumparat de la orange (2.1), pot instala teme pe el fara jaibreak ? , exista teme in iTunesStore ? eu inca nu am vazut..

  4. Vreau sa imi iau un Iphone deblocat adus de cineva din USA … spune ca merge in orice retea romaneasca … pana aici totul bine … dar ma intereseaza daca pot sa ma conectez la itunes si sa descarc de acolo aplicatiile … Multumesc anticipat pt un eventual raspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*