iPhone-ul de plastic

NU, nu si nu. Oricit de frumos ar fi, nu-mi vine sa cred ca Apple nu a invatat din lectia MacBook-ului de plastic care se ingalbenea, se crapa sau avea alte probleme.

Inteleg ca un iPhone de plastic nu are balamale care se pot crapa, plasticul poate sa fie modificat ca sa nu se mai ingalbeneasca si telefonul sa fie unul bun, dar eu inca sper ca jucaria asta asamblata din bucati este ceva ce nu va aparea pe piata.

Stiu ca exista o piata si ca Apple poate sa faca dintr-un device ieftin ceva dorit de multi, dar inca mai sper ca e doar un prototip care va ramane la stadiul asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. iphone -ul 3g si 3 gs sunt din plasic si problema unde ar fi ?Pe alb e superb chiar si acum cu concurenta din materiale ca aluminiul si sticla iar de crapat mult mai des sunt implicate modelele 4 si 4s. Indiferent dar e greu sa faci fata pe piata unde androidul il folosesti si pe telefoane de 50 de euro.

  2. Are si plasticul farmecul lui. Eu sunt fascinat de mirosul unui MacBook nou. Asemanator cu cel al Schotch-ului 3M Magic Tape. Chiar am cautat ultimul model de MacBook unibody nou, la cutie. In afara de lipsa tastaturii iluminate nu m-ar deranja altceva la el.

  3. @Carpo: Gresit. iPhone 3G si 3GS au fost de plastic. Nu mai sunt cu un scop.

    @Radu: repet, sunt convins ca o sa arate bine, dar plasticul e tot plastic.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 5c. De plastic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*