iPhone-ul de 50 euro

e interesant de vazut ca dupa ce am publicat povestea cu iPhone 3G de 50 euro, istorii asemanatoare au aparut pe blogurile din top 10 la nivel mondial.

nu, nu zic ca engadget, bgr sau chiar fsj sau altii m-au copiat ci doar ca am avut aceleasi surse si eu am stiut sa o public mai repede si mai bine de data asta. : )

sunt convins ca pentru cititorii de limba engleza asta conteaza prea putin, dar e frumos de stiut ca romanii au castigat cel putin 12 ore de informatie bine scrisa pe acest subiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. Aferim Adriane!
  De aia imi place sa “te citesc” constant.
  Profesionist pana la ultimul gand asternut pe hartie.
  Ma rog, nu chiar hartie, ci canava cu suport electronic…
  Dar asta nu schimba cu nimic meritul tau.
  Ma inclin!

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*