iPhone OS 4.0

Nici nu au lansat bine iPad si se si pregatesc sa ne arate 4.0

Apple a inceput sa trimita invitatii pentru o conferinta de presa care va avea loc pe 8 aprilie la ora 20.00 (a Romaniei).

Asta nu inseamna ca iPhone OS 4.0 vine imediat. Eu zic ca mai avem cel putin 2 luni pina il vedem.

Apropo, ce vrei sa aduca 4.0?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. "Get a sneak peek into the future of iPhone OS" – buna replica; dupa cum suna, va fi ceva complet nou. La ce sa ma astept? Ma pot astepta si la un nou iPhone, probabil cu Front-camera. De la 3G, la 3GS, a fost distanta de un an, daca Apple continua "din an in an" ori va fi un nou iPhone (De la design pana la OS). Pe baza noului OS, sincer, m-as putea astepta de la Maps sub forma de navigator de masina (conectare la masina pe "bricheta", fara necesitatea de a fi conectat la net in timpul utilizarii, ceva gen sa stie harta pe de rost), pana la editare foto/video direct pe iPhone. Nu ma refer la Trim Cop (parca asa se numea), ci la chestii ce le poti face in Adobe Premium. Doresc sa pot numara mesajele din iPhone, o functie pentru asta (on/off of course), vizualizarea fontului si tipul de scriere (la alegere). iPodul sa fie sub alta forma, nu m-ar deranja. Fotografiile si filmarile sa fie in documente diferite, iar documentul principal (3G* Photos) sa fie numit Media. Poate fi ceva complet nou, sua doar rezolvarea unor buguri si 2-3 functii in plus. :)

 2. Astept un unlock ptr. 3.1.3 ca sa scap de telefon
  Nu cred ca am sa mai pot astepta atat
  Un iPhone fara aplicati nu Inseamna nimic
  Ma uit pe unele siteuri cum oameni Isi vand iphone pe 10 mil ca s-au saturat sa astepte
  As face si eu acest lucu dar sa-l dau la jumate de pret ….
  Mai ma gandesc

 3. multitasking implementat inteligent,widgeturi pe ecranul unlock nou, un nou sdk gandit mai bine -pt a realiza aplicatii mai interesante pt ipad.Noi gesturi pt navigare-ceva de tipu 3-fingers action.Flash?.
  Tot de mai sus fara flash(oricum nu se va intampla niciodata pt ca html5…bullshit)

 4. Eu nu inteleg cum puteti pune asemenea intrebari, mai ales Giovanno. Cum poti sa il intrebi pe Adrian cand vine unlock pentru 3.1.3…e acelasi lucru ca si cand ai pune intrebarea asta lu Basescu, sau crezi ca adrian lucreaza la un unlock pt 3.13 sau 4.0? Sau o fi var cu cineva de la dev-team sau tatal lu Geo Hotz :). Sper ca nu am jignit pe cineva….dar "wtf r u thinking dude?"

 5. Imaginea de mai sus e reala ,sau facuta de cineva? , Daca da , inseamna ca vom vedea cu siguranta urmatoare versiune de soft.

 6. Ce vreau de la OS4.Sa iti permita instalarea de teme sau macar schimbarea fundalului.Multitasking este bine venit,si ce ar fi extraordinar bluetooth complet.

 7. Eu vineri mi-am foatat iphone-ul cu 3.1.3. Unlock si jailbreak inclus. Cautati pe google oameni buni. Apropo.. Depinde ce iphone aveti, eu sunt la batranul 2g. Poate evoluez si eu anul acesta cu unul de ultima generatie(cel de anul asta ma refer)

 8. Eu cred ca va veni suport html5 si pentru iphone ,deja rulez pe Mac (intel) acest format in ciuda lui flash si sunt multumit.
  Vedeti deja cate mari situri au trecut pe noul format,ma refer la SUA.
  Multitask nu prea vad rostul odata ce nu ai desktop pe iPhone iPad ca sa vezi mai multe programe…probabil ceva gen Expose si eu zic limita este hardware in cazul asta..memoria insuficienta pentru mai multe aplicatii pornite.e suficienta tehnologia push care este inovatoare dar neinteleasa inca.
  Si o optimizare mai buna a sistemului asteptam ca se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*