iPhone OS 3.0 – primele impresii

stiu ca il ai deja. daca nu ai facut inca pasul, well… nimic nu te opreste acum.

Am evitat sa-mi dau cu parerea despre 3.0 pentru ca nu poti sa te bucuri de el cu adevarat decit pe un iPhone 3GS. Cu toate acestea, poti sa intelegi progresul unui firmware mai bine, cind il ai pe un iPhone vechi.

Ce imi place cel mai mult la 3.0 este… cit de repede s-au miscat DevTeam. Mda, altfel nu am fi reusit sa ne jucam cu el la ora asta. Asa ca ei merita toate aprecierile.

Nu folosesc Spotlight. Nu sunt obisnuit cu el, desi pare a fi util. O alta noutate utila mi se pare faptul ca poti sa sincronizezi Notele cu Mail din Mac OS X. pentru Voice Notes prefer iTalk.

Photos – imi place ca pot sa trimit in sfarsit mai multe poze. Era si cazul.

Contacts – ma incinta faptul ca poti din orice ecran sa editezi informatiile unui Contact. Detaliile legate de apeluri primite/date sunt la fel de importante. Un amanunt simpatic este acela ca acum poti sa selectezi mai multe etichete pentru un numar de telefon al unui Contact. Printre ele se numara “iPhone” (da, pe linga mobile). In plus, iPhone-ul iti tine minte custom label-urile setate in trecut si iti e mai usor sa le alegi pentru alte contacte. Si la Custom Fields ai chestiutze in plus care iti fac o cautare ulterioara mai usoara.

Este bine ca poti sa faci share de contacte prin mail sau mms. desi e mai fun sa folosesti una dintre multele aplicatii care fac asta mai… creativ (vezi Bump).

Copy/Paste mi se pare foarte elegant implementat si il folosesc din ce in ce mai mult intre aplicatii.

iPhone-ul se misca vizibil mai bine cu 3.0. Am incercat sa ignor faptul ca anumite aplicatii (din Cydia) nu sunt compatibile si iti pot strica telefonul. Am facut restore de vo 3 ori in 3 zile. Mda, se intimpla si la case mai mari. Noroc cu boio.ro… am informatiile la indemina mereu :)

impresii? ce iti place din noul iPhone OS 3.0?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Adriane,pentru 3g nu apare voice control ca si la 3gs?mi se pare misto functia…

  2. Am si eu o problema……… am un iphone 2g 8gb si am facut si eu update 3.0…… totul e bine pana la un moment dat …. merge deblocat, se misca foarte bine ,dar nu se sincronizeaza cu itunes cand vreau sa instalez aplicatii pe el….. nu stiu care e problema ,am incercat si de pe alte calculatoare si tot la fel; muzica ,pozele le copiaza dar aplicatiile nu … care ar fi problema?Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*